Бер 16, 2021

Ользі Олексійчук присвоєно звання «Заслужений працівник фармації України»

Ольга Олексійчук

 

Згідно з указом Президента України № 92/2021 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного жіночого дня» Олексійчук Ользі Миколаївні, директорові з якості АТ «Фармак», присвоєно звання «Заслужений працівник фармації України».

Відзнака вручена за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю.

Ольга Олексійчук очолює службу якості на посаді директора з якості «Фармак» — Уповноваженої особи. До цього працювала хіміком лабораторії одного з цехів підприємства. Під керівництвом Ольги Олексійчук у «Фармак» було впроваджено національні та європейські правила GMP (Good Manufacturing Practice — Належна виробнича практика), міжнародні стандарти ISO серії 9000 та ISO 13485.

Із 2001 року пані Ольга є сертифікованим аудитором із якості Європейської організації якості (ЕOQ) та Української асоціації якості (УАК), сертифікованим менеджером систем якості ЕOQ та Німецького товариства контролю та забезпечення якості (DGQ).

Нагороджена почесними грамотами Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Верховної Ради України, відзнакою Київського міського голови «Знак пошани».

Увесь колектив «Фармак» щиро вітає Ольгу Миколаївну з нагоди отримання важливої високої нагороди.

 

Назад до новин

Ще більше новин