Жов 25, 2016

Проект «Прийомні онуки» визнано одним із кращих КСВ-проектів на CPhI Worldwide

В рамках міжнародної виставки CPhI Worldwide пройшов конкурс на визначення кращих КСВ-проектів, реалізованих фармацевтичними компаніями. Соціальний проект компанії «Фармак» з підтримки самотніх літніх людей «Прийомні онуки» визнано одним із кращих.

Щорічно в рамках світової фармацевтичної виставки CPhI Worldwide проходить визначення кращих фармацевтичних компаній світу в різних категоріях CPhI Pharma Awards. Цьогоріч було 12 категорій, з поміж-яких і «Корпоративна соціальна відповідальність». Саме в цій категорії «Фармак» презентував свій соціальний проект «Прийомні онуки». Він потрапив до списку фіналістів та за оцінкою експертного журі посів друге місце.

Олег Романович Сяркевич, директор із розвитку бізнесу компанії «Фармак»: «Фармак» з 2003 року бере участь у наймасштабнішій фармацевтичній виставці CPhI Worldwide. Щорічно, починаючи з 2004 року,  організатори проводять  CPhI Pharma awards, де відзначають найвищі досягнення в фармацевтичній індустрії в світі  в 15  номінаціях. Цьогоріч з’явилася нова номінація «Корпоративна соціальна відповідальність», в якій «Фармак» презентував свій соціальний проект «Прийомні онуки», що був започаткований у 2015 році на честь свого 90-річчя спільно з Товариством Червоного Хреста Подільського району м. Київ. Даний проект було оголошено серед фіналістів та за голосами міжнародного журі він посів друге місце. Це надзвичайно почесно, тому що про нього змогли дізнатися представники різних світових компаній, що відвідали виставку, та зокрема наші партнери».

В міжнародній виставці CPhI Worldwide взяли участь 36 тис. спеціалістів, понад 2,5 тис. компаній-експонентів з понад 150 країн світу, які представили останні досягнення в галузі фармацевтичного виробництва, розробки нових ліків, а також супутніх сферах – доставці й упаковці ліків, виробництві фармацевтичного обладнання, техніки тощо.

Назад до новин

Ще більше новин