Гру 18, 2023

Школа молодого науковця від «Фармак» прийняла гостей з України та Франції

ХІ Науково-практична конференція Школа молодого науковця «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» від українського лідера з виробництва лікарських засобів «Фармак» цього разу зібрала фахівців з України та Франції.

47 студентів, 42 викладачі та науковця з 11 провідних університетів та науково-дослідних інститутів НАН України, експерти компанії «Фармак», а також представники провідних науково-дослідницьких закладів Франції цього разу обговорили традиційні профільні теми та питання розвитку фармацевтики під час війни.

Міжнародними гостями стали Laboratoire de Spectroscopie pour les Interactions, la Réactivité et l’Environnement (Лабораторія спектроскопії взаємодій, реактивності та середовища), яка спеціалізується на  вивченні складних фізико-хімічних систем за допомогою спектроскопічних методів, молекулярного, аналітичного та передового моделювання, та Університет Лілля, Франція.

Упродовж двох днів учасники конференції мали можливість обмінюватися ідеями, дослідженнями та найкращими практиками у сфері фармацевтики. Зокрема, говорили про розробку нових лікарських засобів для потреб ЗСУ та актуальні питання забезпечення населення ліками в умовах війни.

Школа молодого науковця, започаткована компанією «Фармак», вже 17 років поспіль є платформою для дискусій, обміну досвідом та встановлення нових наукових партнерських відносин.

Назад до новин

Ще більше новин