Сер 04, 2015

Стартував соціальний проект «Прийомні онуки» на честь 90-річчя «Фармак»

Цього року лідер вітчизняної фармацевтичної галузі компанія «Фармак» святкує 90-річчя. Протягом стількох років ми допомагаємо людям підтримувати здоров’я і жити якомога довше, тому свій ювілей хочемо символічно відзначити разом з людьми, яким виповнилося стільки ж років, скільки й компанії.

За підтримки Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста України у м. Києві ми ініціювали спільний довгостроковий проект допомоги самотнім літнім людям «Прийомні онуки». Завдяки інформації, наданій нашим партнером, «Фармак» візьме під опіку близько 300 літніх людей старше 80 років, що проживають на Подолі в м. Києві та в м. Шостка (Сумська обл.) та не мають близьких. «Фармак» буде послідовно продовжувати опікуватися ними і протягом наступних років.

Філя Іванівна Жебровська, генеральний директор ПАТ «Фармак»: «Наша продукція допомагає людям зберігати фізичне здоровя якомога довше. Хоч це і надзвичайно важливо, але недостатньо для того, щоб людина могла відчувати себе щасливою і радіти життю. Не менш важливими за ліки є турбота та щира увага, особливо для літніх людей. Саме для того, щоб привернути увагу до проблеми самотніх стареньких людей та надати їм допомогу, ми разом з Товариством Червоного Хреста Подільського району ініціювали цей проект».

Наразі ми вже роздали продуктові набори майже 200 стареньким дідусям і бабусям, що проживають в м. Київ на Подолі. До акції на підтримку літніх людей долучилися понад 2 000 працівників компанії у Києві. Починаючи з червня, в офісі «Фармак» розміщені скриньки для благодійних зборів, що включають грошові внески, продукти харчування тривалого зберігання, а також «ліки» від самотності – листи-привітання, дитячі малюнки тощо. Акція триватиме до 10 серпня, тож всі бажаючі ще мають можливість передати корисні речі для бабусь та дідусів, які справді потребують нашої уваги.

На зібрані кошти «Фармак» придбає засоби особистої гігієни для наших підопічних, які разом з іншою зібраною допомогою будуть передані довгожителям за підтримки Товариства Червоного Хреста Подільського району.

Як прозора і соціально відповідальна компанія «Фармак» щороку звітуватиме про результати акції «Прийомні онуки» та плануватиме наступні кроки реалізації проекту допомоги самотнім літнім людям.

Назад до новин

Ще більше новин