Вер 07, 2015

«Фармак» провів другу Родинну Олімпіаду в Шостці

Вітчизняний виробник ліків, лідер фармацевтичної галузі України компанія «Фармак» другий рік поспіль виступила організатором Родинної Олімпіади в м. Шостка. Спортивне свято стало однією з родзинок святкування Дня міста, що відбулося 3 вересня 2015 року.

Компанія «Фармак» реалізує проект будівництва виробничого комплексу в місті Шостка, запуск якого заплановано найближчим часом. Близько 90% спеціалістів, що працюватимуть на підприємстві – жителі міста. І для них, і загалом для шостківчан «Фармак» планує низку соціальних ініціатив. Однією з таких ініціатив є свято Родинна Олімпіада, яке фармвиробник проводить для шостківчан другий рік поспіль.

Локацією для проведення Родинної Олімпіади традиційно стала центральна площа. До участі в змаганнях запрошувалися родини з дітьми віком від 7-ми до 13-ти років. Усього зареєструвалися 17 родин.

Сім’ї завзято змагалися за головний приз – три велосипеди для всієї родини. В програмі Олімпіади були три естафети: «Футбол», «Баскетбол» та «Регбі». Вболівальники та містяни активно підтримували команди.

Переможцем Родинної Олімпіади в м. Шостка та найспортивнішою сім’єю міста вже вдруге стала родина Терехових – Інна, Олександр та 10-річний Денис. В повсякденному житті родина активно займається спортом, а перед змаганнями вони тренувалися ще посиленіше. Саме це й допомогло їм перемогти в змаганнях.

Владислав Страшний, директор з корпоративних зв’язків компанії «Фармак»: «Наша компанія є лідером фармацевтичного ринку України, і ми усвідомлюємо, що продукція, яку виробляємо, має яскраво виражений соціальний характер! Саме тому «Фармак» робить свій добровільний внесок в розвиток суспільства в соціальній, економічній та екологічній сферах, пов’язаний напряму з нашою основною діяльністю – здоров’ям людей.

Як в Києві (де є наше основне підприємство), так і у Шостці (де ми будуємо надсучасний завод), «Фармак» створює максимально сприятливі умови для реалізації потенціалу співробітників і підвищення ефективності праці, і прагне бути найкращим роботодавцем. Окрім цього, ми також приділяємо особливу увагу добробуту і щастю людей, які працюють поруч із нами. Тож ми прагнемо, щоб Родинна Олімпіада в м. Шостка стала доброю традицією для жителів міста».

Олександр Сенченко, Президент Асоціації сімейного спорту України: «Сімейний спорт надзвичайно позитивно спливає не лише на здоров’я сім’ї, але й на її згуртованість. Тому що родина займається ним разом. Батьки власним прикладом демонструють дітям наскільки важливо займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Діти бачать спортивні результати батьків і пишаються ними».

 

Назад до новин

Ще більше новин