Лис 30, 2020

У «Фармак» пройшли тренування з цивільного захисту

Навчання в Фармак

 

Днями в компанії приблизно 50 працівників пройшли спеціальні об’єктові тренування з протидії в разі загрози та виникнення пожежі, надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру і спалаху вірусної інфекції.

У заході узяли участь керівний склад, начальники служб, підрозділів, формування ЦЗ та працівники цеху № 3.

Під час навчань керівний склад розробив заходи безпеки в разі загрози виникнення надзвичайної ситуації (НС). Задіяні працівники цеху № 3 за сигналом «Загроза пожежі» провели евакуацію із приміщень у безпечне місце, продемонстрували вміння пожежогасіння та поводження з вогнегасниками, перевірили системи оповіщення за сигналами диспетчера. Також вони вчилися взаємодіяти із Київським рятувальним загоном спеціального призначення в локалізації та ліквідації можливих аварій (пожеж).

Окремо провели теоретичне та практичне тренування цеху № 3 щодо надання першої невідкладної медичної допомоги.

Окрім цього, комісія з питань НС розробила заходи безпеки персоналу у разі можливого спалаху коронавірусу.

Після завершення навчань їх учасники отримали високу оцінку командної роботи персоналу компанії від представника пожежної служби, який брав участь у навчанні.

Згідно із законодавством України роботодавець зобов’язаний створити працівникам комфортні та безпечні умови праці. Компанія піклується про кожного працівника та робить усе для забезпечення відповідних умов праці, щоб кожен фармаківець почувався захищеним, виконуючи свою роботу. «Фармак» робить доступним лікування ефективними та якісними лікарськими засобами. Щорічно виводяться на ринок приблизно 20 нових лікарських препаратів, а в розробці знаходяться ще орієнтовно 110 ЛЗ. Це багатокомпонентні сучасні ліки, які необхідні мільйонам жителів як у нашій країні, так і за її межами.

Назад до новин

Ще більше новин