Лис 23, 2020

У «Фармак» завершився «Марафон добра»

Працівники Компанії зібрали 10 тис грн для дітей із синдромом дауна, відправили 250 кг кормів та корисних речей для вихованців притулку «Суріус», здали майже 5 літрів донорської крові, відвідали сортувальну станцію та відправили 8 тон листя до компостної ями.

«Марафон добра» у Компанії тривав три тижні та мав декілька напрямків. Працівники обирали для себе активності по душі. Недивлячись на пандемію, рівень залученості співробітників зростає.

Фармак благочинність

Лише за один день колеги розкупили 100 пар носочків на майже 10 тисяч гривень. Виручені кошти передали ВБО «Даун Синдром» для організації розвивальних занять для сонячних діток.

Фармак благочинність

Не залишили фармаківці без уваги і вихованців притулку «Сіріус». Безпритульні тварини вдячні колегам за смачні корми, теплі речі та ліки. Всього відправили у притулок 250 кг благодійної допомоги. У Шостці працівники департаменту на зібрані кошти придбали 10 кг корму та передали волонтерам групи “Добре серце”.

Працівники «Фармак» – справжні герої. 13 фармаківців із Шостки та Києва відвідали місця для донорства крові та здали майже 5 літрів крові. Доречі, одна доза крові може допомогти відразу декільком пацієнтам!

Працівники Компанії не лише виготовляють якісні та ефективні лікарські засоби, а й допомагають природі. Вони відвідали сортувальну станцію «Україна без сміття» та долучились до акції «Чисте місто». На сортувальній станції учасники дізнались як та які відходи варто сортувати, що можна передавати на переробку, а що  – спалювати. Екскурсовод також розповіла що у майбутньому виготовляють із переробленої сировини.

В ході акції «Чисте місто» фармаківці у м. Київ прибрали 0,5 га території парку біля кінотеатру ім. Шевченко. Вони згрібали пожовкле листя та складали у причепи. Всього за декілька годин зібрати два 4х тонних причепи. Потім це листя вивантажили до компостної ями, де воно перегниє і стане грунтом для квітів у теплицях. У Шостці працівники прибирали ділянки біля своїх помешкань – згрібали опале листя, збирали сміття та сортували його. Всього прибрали 5 ділянок та спортивний майданчик.

Фармаківці так тримати! Ви молодці !

Назад до новин

Ще більше новин