Жов 05, 2019

Учбовий семінар Мережі ГД ООН у «Фармак»

40 вузів із 17 регіонів України зібрались у «Фармак» на учбовому семінарі, що організувала Мережа ГД ООН

Семінар та тренінг «Відповідальне партнерство. Бізнес та Освіта у контексті сталого розвитку» був організований Програмою розвитку ООН в Україні, Українською Асоціацією з розвитку менеджменту та бізнес-освіти та Мережею Глобального договору в Україні.

 

Захід пройшов у рамках проекту «Онлайн навчання зі сталого розвитку» Програми розвитку ООН (ПРООН). Мета семінару – покращити доступ публічних службовців, громадських активістів і бізнес-лідерів до освіти щодо цілей сталого розвитку (ЦСР), обізнаність про «Порядок денний в галузі сталого розвитку 2030», а також втілити його на національному, регіональному і локальному рівнях.

Під час семінару спікери поділилися КСВ-практиками від «Фармак», «Кока-Кола Беверіджиз Україна», Yes Straws, КНЕУ, МНАУ, Ernst&Young та «Мережі Глобального договору ООН в Україні».

Протягом тренінгу Клавдія Шевелюк, консультантка ПРООН з онлайн освіти зі сталого розвитку, засновниця агенції змін Responsible Future розповіла про глобальні тренди, які визначають майбутнє у 2050 році, базові принципи життєстійкості, показала сталі бізнес-моделі та розповіла як побудувати ком’юніті однодумців зі спільними цінностями і цілями.

«Сьогодні надзвичайно важлива колаборація бізнесу у просуванні ідей та цілей сталого розвитку. «Фармак», як перша українська фармкомпанія, що долучилась до Мережі Глобального договору ООН та компанією, що слідує цілям сталого розвитку з радістю підтримав цей захід та виступив співорганізатором. Ми маємо стратегію зі сталого розвитку та місію, що була сформована відповідно до Глобальних цілей ООН. Хочеться відмітити, що згідно із американським дослідженням компанії, що пов’язують свою місію з Глобальними цілями сталого розвитку, є більш успішними. Це допомагає їм, зокрема, економити ресурси або капіталізувати репутацію бренду. У «Фармак» на постійній основі реалізовуються КСВ проекти – Рівень, Біг для здоров’я, Волонтерський рух та Екошкола, що стала всеукраїнською з вересня 2019 року. Я впевнена, що усі, хто відвідав семінар зможуть створити власні проекти зі сталого розвитку та реалізувати їх у своєму регіоні. Спільно ми робимо добру справу задля збереження нашої планети для наступних поколінь» – зазначила Олена Зубарєва, керівник Департаменту корпоративних комунікацій та сталого розвитку АТ «Фармак».

 

Назад до новин

Ще більше новин