Жов 10, 2019

Володимир Костюк, CEO «Фармак» увійшов до 15 найкращих топ-менеджерів України

Рейтинг «Топ-100. Найкращих топ-менеджерів» сформували медіа-бюро ekonomika+ та видання Delo.ua за допомогою експертів HR-галузі.

 

Церемонія нагородження та оголошення результатів відбулася на знаковій події для бізнес-світу — Business Wisdom Summit 2019.

 

У рамках Business Wisdom Summit 2019 Володимир Костюк, виконавчий директор АТ «Фармак»,  розповів бізнес-спільноті, що відбувається у світовій та українській фармгалузі та які відкриття чекають людство в найближчі роки.  «Фармацевтика — найбільш динамічна галузь не тільки в Україні — в усьому світі. Це справжній забіг фармацевтичних компаній, країн і людей, де мета — життя і здоров’я людини. Від ступеня розвитку фармацевтики в світовому масштабі залежить в прямому сенсі майбутнє кожного з нас. Тому стратегічну роль фармацевтики в державі важко переоцінити. Для розвитку вітчизняних виробників потрібні: державна підтримка, розвінчання стереотипів про те, що вітчизняні товари неякісні та розвинута страхова медицина. Гонка для виживання вже почалася, і в ній потрібно робити ставки на своїх. Вкладати в розвиток науки і галузі України. Це в інтересах, перш за все нас з вами. І наших дітей» — підкреслив Володимир Костюк.

 

Фармацевтика та біотехнології залишаються самими високотехнологічними галузями в світі за обсягом абсолютних і відносних витрат. На них припадає 70% всіх інвестицій в медичній сфері – понад  1 трлн USD. У період 2017-2025 років світовий фармацевтичний ринок (включаючи біотехнології) буде рости в середньому на 4,6%, а до 2025 року її обсяги складуть 1,7 трлн USD, говориться в огляді тенденцій на глобальному фармацевтичному ринку, підготовленому міжнародною консалтинговою компанією Frost & Sullivan.

«Фармацевтика пов’язана з високотехнологічними виробничими процесами, але в той же час, залишається соціально значущою сферою і сильно залежить від регуляторних рішень, ефективності управління науково-дослідними процесами.

За найбільш видатними досягненнями в сучасній медицині стоять інновації у фармацевтичній індустрії. Медичні відкриття забезпечують людям кращу якість життя і велику продуктивність, що в цілому благотворно позначається на стані суспільства. Фармацевтичні інновації також створюють робочі місця, підштовхують розвиток технологій і є важливим джерелом доходу.

Застосовуючи різні механізми ціноутворення, використовуючи благодійні програми та ініціативи щодо передачі технологій, фармацевтична галузь вносить свій внесок в допомогу тим, хто найбільшою мірою потребує переваги прогресу в медичній сфері.

 

Назад до новин

Ще більше новин