Лип 29, 2022

3 автомобілі для захисників Шостки від Благодійного фонду Родини Жебрівських

Понад 5 місяців Україна дає гідну відсіч ворогу. І найбільша заслуга в тому наших захисників. Тих, хто знаходиться далеко від родин, хто залишив буденні справи, хто щодня ризикує життям.

Чи втомилися вони від війни? Так, хоча і не кажуть цього. Але продовжують робити все задля нашого захисту. І ми не маємо сьогодні права втомлюватися, продовжуємо рухатися до Перемоги та допомагати нашій Армії.

IMG_1634

У кінці цього тижня фонд Родини Жебрівських передав 3 автомобілі (Mitsubishi L200 WARRIOR LWB, Isuzu RODEO DENVER TD INTERSCHOOL та Volkswagen VW 7HK) для військової частини ЗСУ та Шосткинської територіальної оборони, Сумської області. Саме вони залучені у захисті міста Шостки та району. Загальна сума допомоги склала 684 тис грн.

«Сьогодні передав автомобілі нашим захисникам, які дуже дякують за допомогу. А ми щиро дякуємо їм. Адже розуміємо, наскільки важлива їхня робота,  який сильний удар вони стримують, і завдяки кому ми можемо продовжувати працювати. Разом до Перемоги!» – говорить Василь Кушнірук, керівник департаменту з виробництва АФІ у м. Шостка.

IMG_1632

Передача цих 3 автомобілів – це не перша наша допомога, і точно не остання. Нещодавно Благодійний фонд Родини Жебрівських передав Сумщині 4 бензинові генератори, 30 балістичних шоломів та 30 бронежилетів для військових, ліки, виділив кошти на закупівлю будівельних матеріалів та інструментів у військову частину Шостки.

Все буде Україна!

Назад до новин

Ще більше новин