Кві 15, 2014

«Фармак» підтримав акцію «Зробимо Україну чистою» другий рік поспіль

Компанія «Фармак» другий рік поспіль стала партнером екологічної акції «Зробимо Україну чистою». Цього року, окрім партнерства в місті Київ, «Фармак» виступив регіональним партнером у місті Шостка (Сумської області), в якому компанія будує новий завод з виробництва субстанцій.

В місті Київ працівники «Фармак» разом зі своїми сім’ями були активними учасниками міської толоки, і допомогли прибрати популярне місце відпочинку киян на Трухановому острові. Крім цього, силами працівників компанії були проведені роботи із благоустрою кількох місць на Подолі.

В місті Шостка така екологічна акція відбувалась вперше, але набула широкого відгуку в жителів міста. 12 квітня на прибирання парків Шостки вийшли сотні мешканців міста, які були забезпечені всіма необхідними засобами для благоустрою, висадки дерев, прибирання територій. Зокрема, в парк по вулиці Гагаріна вийшли 150 людей, які дуже завзято взялися наводити там лад, а під кінець висадили нові дерева.

Діна Немирович, директор зі стратегії компанії «Фармак»: «В рамках реалізації Стратегії з корпоративної соціальної відповідальності компанія «Фармак» виступила партнером цієї акції у містах своєї присутності –  Києві та Шостці. Для нас такі акції є не лише чудовим приводом для формування екологічної свідомості громадян, а й елементом розвитку нашої власної корпоративної культури і волонтерського руху в компанії».

Акція «Зробимо Україну чистою» проходила під егідою ООН та є частиною глобального проекту «Let’s Do It, World!», в якому беруть участь 100 країн. Активісти акції «Зробимо Україну чистою!» вже четвертий рік поспіль виходять в парки та сквери міст і містечок, щоб прибрати їх від сміття, яке залишилося після зими. Цьогоріч на всеукраїнське прибирання вийшли понад 200 тисяч українців у 250 населених пунктах України.

 

 

 

Назад до новин

Ще більше новин