Лип 06, 2012

«Фармак» провів акцію на підтримку дитячих будинків

Щоб надати допомогу дітям, позбавленим батьківської опіки, представники компанії «Фармак» та благодійного фонду «Фармак» провели акцію «Чужих дітей не буває», що тривала з 1 серпня 2011 року до 1 лютого 2012 року. В ході акції було зібрано та передано сиротинцям 330 тис. грн.

В Україні близько 100 тис. дітей не знають батьківської любові, ласки, турботи й тепла. Щоб підтримати їх, компанія «Фармак» ініціювала та провела благодійну акцію «Чужих дітей не буває». За умовами заходу, одна гривня з кожної проданої упаковки препаратів Діаліпон та Вітаксон перераховувалася на адресу одного з дитячих будинків у кожній області України. Благодійна акція тривала півроку. В результаті проведення заходу було зібрано 330 тис. грн., які розподілили між 26 дитячими будинками по всіх країні.

Ганна Столярова, фахівець відділу маркетингу госпітальних препаратів компанії «Фармак» (член організаційної групи проекту): «Згідно з листами, які направили керівники дитячих будинків до Благодійного фонду «Фармак», зібрані в акції кошти були спрямовані на закупівлю медикаментів, ремонти приміщень, підлоги, даху, на придбання котлів, меблів, теплих речей та іншого одягу для дітей тощо».

Наталя Логвиненко, директор будинку дитини «Наші діти», м. Донецьк: «Благодійна акція, яку провів «Фармак», є надзвичайно актуальною та важливою для нас. В Україні дуже мало компаній, яких цікавить життя дітей-сиріт. Ми отримали сертифікат на 20 тис. грн. – це значна сума для нас. На благодійні гроші ми придбали сезонний одяг та взуття для діток. Якби такі кампанії проводилися хоча б двічі на рік, це було б дуже відчутною підтримкою для нашого закладу».

Назад до новин

Ще більше новин