Лип 24, 2015

«Фармак» вивів на ринок новий бренд для лікування герпесу – Ліпстер

Фармацевтична компанія «Фармак» оновила свою лінійку новим брендом – препаратом для лікування герпесу на губах та обличчі – Ліпстер. Лікарський засіб випускається у формі крему 5% (5 мг).

Ліпстер – це оновлений та вдосконалений формат крему Ацикловір, котрий виробляє компанія «Фармак». Новинка має високу активність проти вірусу герпесу І та ІІ типів.

Артеменко Іван, продакт-менеджер компанії «Фармак»: «За даними професора к.м.н. П.В. Федорича*, приблизно  95% дорослого і дитячого населення на земній кулі є носіями вірусу простого герпесу. Тобто, лише 5% людей взагалі мають стійкість до вірусу герпесу, причини котрої (стійкості) й досі нерозкриті

Ліпстер – препарат, що швидко пригнічує активність герпесу та ефективно усуває зовнішні прояви інфекції як при перших ознаках захворювання (свербіння, зуд), так і на більш пізніх стадіях (коли вже наявні пухирці)

Основний компонент Ліпстеру має природне походження – основою для його синтезу стали нуклеозиди, видалені з Карибської губки (Cryptotethya Crypta), що живе в Карибському морі. До речі, з тієї ж Карибської губки були виділені речовини, які використовуються для синтезу деяких протиракових препаратів».

  * Український журнал дерматології, венерології, косметології • № 4 (43) • 2011 73 УДК 616.523

Назад до новин

Ще більше новин