Жов 16, 2014

«Фармак» взяв участь у ювілейній міжнародній галузевій виставці CPhI у Парижі

Лідер вітчизняної фармацевтичної галузі, компанія «Фармак», взяла участь як експонент у світовій фармацевтичній виставці CPhI Worldwide 2014, що проходила 7-9 жовтня 2014 року в Парижі, Франція.

Робочу групу із 18 фахівців очолювала генеральний директор компанії Філя Іванівна Жебровська.

Цьогоріч, на 25-річчя CPhI Worldwide, «Фармак» презентував світовій фармспільноті на тлі лікарських засобів, які мають європейське досьє, ще й приклад національної культури – всі фармаківці були одягнені в українські вишиванки. Це викликало чималий інтерес до стенду.

Філя Іванівна Жебровська, генеральний директор компанії «Фармак»: «Вже 11 раз «Фармак» бере участь в цій масштабній галузевій події. CPhI Worldwide – це зручний світовий майданчик галузі, на якому можна не лише презентувати компанію, нові доробки, обговорити робочі питання з іноземними партнерами, але й відчути ритм пульсу світової фарміндустрії, що надзвичайно важливо для цілеспрямованої роботи нашого підприємства в конкурентному бізнес-середовищі.

Сьогодні участь у CPhI – це кропітка творча робота усіх служб нашої компанії. На виставковому майданчику «Фармак» працювали розробники, логісти та маркетологи, фахівці, що працюють з іноземними ринками тощо».

Цьогоріч на виставці свої стенди репрезентували понад 2500 компаній зі 140 країн світу. Захід відвідали понад 35 тис. відвідувачів.

 

Назад до новин

Ще більше новин