Вер 13, 2016

На «Фармак» пройшло засідання КCВ-комітету ЕВА

Дев’ятого вересня на «Фармак» відбулося засідання комітету з корпоративної соціальної відповідальності Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА). Гості відвідали виробництво лікарських засобів та дізналися про особливості бізнесу фармпідприємства.

Щомісяця КСВ-комітет ЕВА збирається, щоб обговорити актуальні питання соціальної відповідальності бізнесу, поділитися кейсами, поспілкуватися з експертами тощо. Вересневе засідання відбулося в стінах фармацевтичної компанії «Фармак». Його відвідали близько 20 представників компаній – членів ЕВА.

Зустріч учасників КСВ-комітету почалася з відвідання виробництва лікарських засобів. Гостям розповіли про умови виробництва препаратів, вимоги до кваліфікації робочого персоналу тощо.

Після цього начальник відділу охорони праці та навколишнього середовища Людмила Сайченко продемонструвала учасникам засідання, як побудована еко-система на підприємстві, розповіла в який спосіб «Фармак» вирішує питання відходів, які заходи робить вживає для збереження довкілля. Фахівець з комунікацій компанії Тетяна Калашнюк поділилася з колегами із комітету КСВ-кейсами еко-тематики.

Директор зі стратегії компанії «Фармак» Діна Немирович розповіла про досвід «Фармак» в розробці та реалізації стратегії з корпоративної соціальної відповідальності.

Владислав Страшний, директор з корпоративних зв’язків компанії «Фармак»: «Наша компанія має давню та сталу історію розвитку системи соціальної відповідальності бізнесу. Ми розуміємо, що від нашої діяльності залежить здоров’я та добробут людей, які довіряють нам та нашим препаратам. Це надзвичайно важлива та відповідальна місія.

Надзвичайно важливо мати можливість спілкуватися з однодумцями, тими, хто розуміє важливість соціальної відповідальності бізнесу, ділитися досвідом, дізнаватися про їх здобутки та починання. На мою думку, такі зустрічі, як сьогоднішня, дають можливість більш глибше зрозуміти особливості бізнесу та роботу компанії в напрямку реалізації тих чи інших проектів з корпоративної соціальної відповідальності».

Назад до новин

Ще більше новин