Січ 25, 2019

ПАТ «Фармак» у числі найкращих роботодавців країни

ПАТ «Фармак» увійшов до ТОП-20 найкращих роботодавці України за версією порталу HeadHunter Україна.

Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна оприлюднив підсумки дослідження «Рейтинг роботодавців України 2018», під час якого було названо ті компанії, у яких пошукачі роботи хотіли б працювати у першу чергу. Фармак увійшов до першої двадцятки рейтингу.

«Фармак» національний виробник лікарських засобів європейського рівня. У компанії використовується надсучасне обладнання відомих світових брендів. Ми випускаємо продукцію для України та понад 20 країн світу. Компанія з 2010 року є лідером галузі. І все це завдяки людям, які працюють у «Фармак». Для нас люди – основна цінність. Ми вибудовуємо відносини з кожним працівником на засадах довіри та взаємної відповідальності. Ми прагнемо створити найкращі умови праці та сприятливу атмосферу для кожного, хто вирішить працювати в українській компанії з європейськими підходами до управління персоналом. Працівники компанії отримують конкурентну заробітну платню. У 2018 році «Фармак» збільшив оплату праці в середньому на 15%, а за останні 5 років ця цифра зросла у 2,4 рази. Кожен працівник соціально захищений та має безкоштовне медичне страхування. Для нових співробітників успішно функціонує програма адаптації, для менеджерів різних рівнів створені школи розвитку: «Школа молодого керівника», «Школа розвитку менеджерів». За останні 2 роки 80% управлінських позицій були закриті внутрішніми кандидатами. Фармак цінує кожного працівника і прагне забезпечити максимальні можливості для розвитку та кар’єрного зростання кожного, хто своїми досягеннями та постійним прагненням вдоконалення підтверджує готовність розвиватися всередині компанії.

«Ми впевнені, що люди мають комфортно жити у своїй країні та працювати на вітчизняних підприємствах. Саме тому ми створюємо європейську компанію в Україні» – зазначила Вікторія Кондрашихіна, директор з персоналу ПАТ «Фармак».

Методологія:

Участь у дослідженні «Рейтинг роботодавців України 2018» взяли активні пошукачі роботи –  молоді спеціалісти з мінімальним стажем та спеціалісти зі значним досвідом. Опитування проводилося у три етапи. Спочатку пошукачів анкетували з метою формування списку компаній, в яких українці хотіли би працювати. Потім їх опитували заради визначення саме тих, які їх цікавлять найбільше. І тільки після цього залучали експертів ринку, щоб збільшити об’єктивність даних, отримавши їх незалежну оцінку привабливості роботодавців в кожному галузевому переліку.

Пошукачів роботи у першу чергу цікавить заробітна плата – 84%, для 33% респондентів важливим є професійний розвиток, для 29% важлива можливість кар’єрного зростання, 28% цікавляться змістом та масштабом завдань. Ще для 20% респондентів дуже важливим є особистість керівника.

Назад до новин

Ще більше новин