Лис 20, 2018

ПАТ «Фармак» відвідали представники ПРООН з Молдови, Туреччини та України

Мета візиту – посилення сталості у секторі охорони здоров’я.

15 листопада до «Фармак» завітали представники уряду, неурядових організацій, науково-дослідницьких інститутів та агентств системи ООН у рамках воркшопу зі Сталих Закупівель програми Розвитку ООН.

Під час візиту  гості дізналися про екологічну політику компанії «Фармак.

«Для «Фармак» сталий розвиток – це один з основних векторів розвитку. Ми дбаємо про навколишнє середовище. Ми проводимо моніторинг джерел викидів та забезпечуємо ефективну роботи газоочисних установок.  Виробництво у Києві та у Шостці оснащене сучасним обладнанням та новітніми системами очистки повітря та води зі ступенем очистки 95-99 %. Мета «Фармак» – зменшити кількість  відходів, що підлягають захороненню на полігонах. За 2017 рік було зібрано та передано на утилізацію 720 тон відходів.  На підприємстві впроваджена та функціонує система енергоменеджменту», – зазначив під час спілкування з гостями Андрій Гой, Технічний директор ПАТ «Фармак»

У рамках візиту представники ПРООН відвідали виробництво компанії.

«Це був мій перший візит на фармацевтичне виробництво такого масштабу. Із побаченого мене найбільше здивував процес переодягання, норми безпеки, норми знаходження у чистих приміщеннях. Друге, на що я звернув увагу – це самі виробничі дільниці: лінії, приміщення, блоки підготовки. Було цікаво побачити, як виробляються ті лікарські засоби, котрими ми користуємось» – відзначив Олександр Кокурітца, координатор програм ПРООН в Молдові.

Назад до новин

Ще більше новин