Бер 11, 2022

Працюємо разом на перемогу

Шановні співвітчизники, колеги, друзі!

Виробництво «Фармак» працює. З певними обмеженнями технічного характеру. Адже наразі, через активні бойові дії, у нас повністю відрізано доступ до великого складу готової продукції та сировини, що знаходиться у Київській області.

З першого дня повномасштабного військового вторгнення російського окупанта ми надаємо і будемо надавати усебічну допомогу, і не тільки ліками.

З самого початку ми напряму відвантажували ті лікарські засоби, що були в наявності, з колес, на потреби лікарень, Міноборони, ЗСУ та міст. І продовжуємо це робити. Так, наразі у нас є далеко не весь звичний асортимент, але ми працюємо над його збільшенням.

Також «Фармак» та Благодійний фонд Родини Жебрівських закуповують за власні кошти ліки закордоном, які направляються на потреби системи охорони здоров’я та ТрО. Також Фонд скеровує отриману від закордонних партнерів благодійну допомогу на потреби Армії та населення.

Паралельно «Фармак» звертається до своїх закордонних колег із запитами на гуманітарну допомогу та забезпечує власними силами логістику до складів Центру громадського здоров’я МОЗ. Наразі є домовленості про 9 фур ліків, перша вже розвантажена в Україні.

Ми робимо і будемо робити все можливе, що від нас залежить, аби підтримувати наших військових та громадян.

Тримаймо стрій!

Слава Україні.

 

Назад до новин

Ще більше новин