Чер 03, 2014

В компанії «Фармак» пройшов 3-ій день донора крові

30 травня в компанії «Фармак» відбувся День донора крові. Більше 100 наших працівників виявили бажання здати кров на потреби хворих дітей Київського обласного онкологічного центру. Акція проходила на території медпункту ПАТ «Фармак» за підтримки виїзної бригади фахівців Київського обласного центру крові.

Сергій Іванович Короткоручко, завідувач відділенням переливання крові Київського обласного центру крові: «Цього разу донори з «Фармака» здали майже 37 літрів крові. Це є значним вкладом у банк крові нашого центру. Важливо також, що працівники «Фармака» знаходять час і можливість бути регулярними донорами, адже це є фактором безпеки і стабільного поповнення запасів крові. Також хочеться подякувати компанії за організацію Дня донора і особисто кожного волонтера з «Фармака» за активну участь».

День донора крові в компанії «Фармак» організовується без шкоди для виробництва, адже всі процеси завчасно налагоджуються із урахуванням відсутності донорів на робочому місці. Компанія повністю дотримується всіх вимог законодавства і забезпечує донорів не лише днем відпочинку у день здачі крові, а й додатковим днем відпустки.

Філя Іванівна Жебровська, генеральний директор ПАТ «Фармак»: «Проблема нестачі донорської крові стосується кожного з нас і вирішити її можна лише спільними зусиллями. І тим ціннішою була участь фармаківців у здачі крові, яка піде на лікування хворих дітей. Ми щиро вдячні всім, хто долучився до участі в акції та її організації! Наші працівники ще раз підтвердили девіз «Фармак» – ми для Вас та Вашого здоров’я!».

Також донори взяли участь у благодійній акції і зібрали кошти на ліки для хворих дітей в рамках проекту «Таблеточки».

 

Назад до новин

Ще більше новин