Лис 05, 2018

VI Конференція Школи молодих науковців ПАТ «Фармак» «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво»

1 листопада 2018 року відбулася VI Конференція Школи молодих науковців, у якій узяли участь загалом 130 гостей і працівників ПАТ «Фармак» та було заслухано 26 доповідей. Ця конференція вже встигла стати популярною серед студентів, молодих науковців та аспірантів. Школа молодого науковця – це платформа для представлення наукових здобутків та обміну ідеями.

Після завершення секційного засідання конкурсна комісія, до складу якої увійшли відомі вчені з Національного фармацевтичного університету, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», а також представники компанії ПАТ «Фармак», оцінила роботи доповідачів і нагородила переможців та учасників почесними грамотами й сертифікатами.

«”Фармак” активно підтримує інноваційну діяльність молодих науковців, сприяє поширенню передового досвіду, одержаного в результаті виконання високотехнологічних та наукоємних міжнародних проектів. Цього року конференція вперше проводилася з міжнародною участю та вже вшосте зібрала молодих науковців у стінах “Фармак”. Для нас є важливим обмін досвідом та найкращими напрацюваннями між фахівцями як різних підрозділів компанії, так і між провідними науковцями країни, адже це дає змогу перебувати в постійному науково-дослідницькому русі. Ми розуміємо, що майбутнє твориться вже сьогодні. І створюють його саме вчені та науковці. Бізнес має всіляко сприяти збереженню наукового потенціалу тут, в Україні, та стати надійною підтримкою для молодих українських науковців, щоби не залишатися на узбіччі прогресу. Ми завжди керуємось у своїй роботі принципами відповідальності та високими стандартами якості, саме це дає нам змогу збирати у своєму професійному колі найкращих фахівців країни й разом із ними творити сучасну українську науку», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор ПАТ «Фармак».

Довідка: Школа молодого науковця була започаткована у 2006 році як ефективна неформальна платформа для обміну досвідом і знаннями між структурними підрозділами компанії, від питань вибору активної молекули, створення лікарської форми, клінічних досліджень до питань реєстрації лікарських засобів. У межах цієї Школи регулярно проводилися наукові семінари, де молоді фахівці доповідали про результати своєї науково-практичної діяльності. З 2013 року ПАТ «Фармак» розпочав проведення науково-практичних конференцій, які стали одним із ключових заходів Школи.

 

Назад до новин

Ще більше новин