Кві 24, 2013

Як пережити сезон алергії

Навесні, в період цвітіння дерев та рослин, значна частина українців страждає від полінозу (сезонного алергічного ринокон’юнктивіту). Нежить, кон’юнктивіт, дерматит, втома, дратівливість, першіння в горлі, кашель, іноді напади ядухи – основні симптоми захворювання.

У більшості хворих в період сезонних загострень проявляється «перехресна» алергія. Скажімо, при полінозі з реакцією на березовий пилок (з квітня по травень) перехресною реакцією буде алергія на яблука, моркву, фундук, персик. З реакцією на цвітіння злакових – перехресна алергічна реакція на щавель та злакові. З реакцією на полин – на цитрусові, насіння соняхів, мед.

Сьогодні майже 20% населення Землі страждає від алергії. Кожні 10 років кількість алергіків зростає вдвічі.

Якщо не лікувати прояви алергії та не нейтралізувати дію алергену (речовини, яка викликає алергію), наслідки можуть бути дуже серйозними – починаючи від бронхіальної астми й закінчуючи набряком Квінке, анафілактичним шоком.

В портфелі «Фармак» є низка препаратів, які допоможуть впоратися з алергією.

Едем протиалергенний протизапальний засіб нового покоління. Швидко та ефективно знімає симптоми дерматиту (свербіж, висипання) та алергічного риніту: чхання, виділення з носа, свербіж, набряк і закладеність носа, а також свербіж в очах, сльозотечу та почервоніння очей, свербіж у ділянці піднебіння і кашель. Едем не викликає сонливості та звикання. Тому препарат не протипоказаний водіям та не шкідливий для серця. Зручний у використанні – Едем рекомендовано застосовувати раз на добу (незалежно від прийому їжі). Рятівний ефект зберігається протягом 24 годин.

Едем випускається в двох формах – таблетки для дорослих та дітей з 12 років, а також сиропи по 60 та 100 мл для дітей з 6-ти місяців.

Синбіотик Лактіалє поєднує в собі пробіотик (бактерії) та пребіотик (поживне середовище для росту бактерій). Пробіотики сприятливо діють на стан імунітету слизових оболонок, зокрема кишківника, який відіграє важливу функцію у формуванні імунної системи; а також зменшують ймовірність появи алергічних захворювань.

Лактіалє виготовлений за інноваційною технологією мікрокапсулювання, що забезпечує захист бактерій від агресивних внутрішніх факторів. Оскільки до 80% імунних клітин формуються в кишківнику, надзвичайно важливо зберігати баланс мікрофлори. Синбіотик відновлює мікрофлору кишківника та її важливі функції, однією з яких є імунна. Отже, Лактіалє сприяє формуванню стійкості (резистентності) до алергенів, що є важливим фактором для осіб, які схильні до алергії.

Лактіалє застосовується лише 1 раз на добу, тому зручний для застосування і для дорослих, і для дітей. Синбіотик не потребує спеціальних умов зберігання, а отже  може бути і в домашній аптечці, і в дорожніх валізах.

Назад до новин

Ще більше новин