Гру 22, 2014

Діти працівників «Фармак» приєдналися до екологічних ініціатив компанії

Діти працівників фармацевтичної компанії «Фармак» приєдналися до екологічних ініціатив, впроваджених на підприємстві. Малеча виготовила новорічні прикраси із вторинної сировини, якими прикрасили центральну новорічну ялинку в холі заводу «Фармак».

В компанії «Фармак» є низка екологічних ініціатив та активностей, спрямованих на підвищення рівня екологічної культури та на зменшення витрат природних ресурсів. Зокрема, два роки поспіль підприємство є партнером екологічної акції «Зробимо Україну чистою» – у Києві, а цьогоріч, ще й у м. Шостка (Сумська обл.). Також в компанії втілюються принципи «зеленого офісу».

До «зеленої» ініціативи «Фармак» також вирішили долучити й дітей фармаківців. Напередодні новорічних свят був оголошений конкурс новорічних прикрас із вторинної сировини. Іграшками, які виготовили діти, прикрасили ялинку на прохідній заводу.

Марко Лаврух, начальник сектору зі зв’язків з громадськістю компанії «Фармак»: «Ця ініціатива знайшла широкий відгук серед дітей працівників «Фармак». Участь у конкурсі взяли близько 100 дітей віком від 2-х до 16-ти років. Різноманіття прикрас та фантазія, з якою підійшли малята до їх виготовлення, просто вражають: казкові герої з лампочок, кучеряві баранці з пластикових пляшок, золоті та срібні дзвіночки із пляшечок з-під йогуртів, сніговики із пластикових стаканчиків, Діди Морози та Снігуроньки тощо. А також безліч баранців – символів 2015 року.

Батьки також активно допомагали дітям: хто порадою, хто ідеєю, а декотрі самі активно долучалися до процесу виготовлення іграшок. Ми раді, що наш конкурс став одним зі способів розвитку екологічної свідомості дітей».

Назад до новин

Ще більше новин